door
  • Богат избор. Открихте ли вашата врата?

  • Качествeни врати на ниски цени.

  • Оригинални решения за вашия дом или офис.

Модел КАМЕЯ

Интериорна врата - MDF модел Камея

Интериорна врата - MDF модел Камея

Детайли

За нас

"Росал" Бургас е директен вносител на стилни интериорни и  входни врати

"Росал" Бургас е директен вносител на широка гама от интериорни и входни врати на конкурентни цени. Благодарение на успешната си фирмена политика успяваме да се реализираме на пазара като надежден и качествен бизнес партньор. С изградената си дистрибуторска мрежа в цяла България се налагаме като един от основните вносители на врати в България.

Предлаганите от "Росал" Бургас врати се отличават с елегантен дизайн, здравина, надежност и перфектна изработка. Благодарение на богатия асортимент от стилни интериорни и входни врати в различни цветове и модели, "Росал" Ви помага да намерите практично и оригинално интериорно решение за Вашия дом или офис.

Фирма "Росал" е предпочитан партньор в мащабното обзавеждане на офиси и промишлени сгради, ресторанти и хотели. Интериорните и входни врати на "Росал" Бургас дават на Вашия дом уют, топлина, комфорт и сигурност.

"Росал" Бургас предлага релефни и остъклени врати от иглолистно дърво с MDF плоскости и с PVC покритие в изискани и актуални цветове. Материалите, от които са изработени вратите на "Росал", са изцяло съобразени с екологичните изисквания за опазване на околната среда. Интериорните и входни врати на "Росал" са необходимо допълнение към цялостния комфорт на Вашето жилище или офис.

Основното предимство, което имаме е постоянна складова наличност, разнообразие от цветове, модели и размери, качествено и бързо обслужване.

Основните ни корпоративни клиенти са големи строителни организации, доверяващи се на нашата фирма за качественото и ефективно завършване на обектите си.

Сертификати за качество

Интериорните и входни врати на "Росал" Бургас са сертифицирани с ISO 14001 и ISO9001 от системата за контрол на качеството.